Menyförslag till bröllop 

 

    

                                             

  

 Börja med att mingla i våran trädgård med ett mousserande vitt vin och färska skogshallon samt några chevreost biscotti 

 Sedan väntas bröllopsmiddagen i den storasalen

 

Förrätt:

Halstrad pilgrimsmussla med fänkålssallad och rödlöksmarmelad

Hummersoppa med ostgrissini

 

Varmrätt:

 

 

Nötkött från ekofarmen i Gnarp

 

Högrev långbakad i ugn minst 15 tim får en kraftig smak, mört ljust rosa serveras med rödvinssky, lime/ruccola smör, vårlök & morötter rostad färskpotatis.

 

 

 

Reninnanlår med potatis och jordärtskockspuré, smörstekt Karl-Johan svamp och lingonsky

Oxfilé tournedos med timjanbakad potatis, marinerade grönsaker, ruccola och calvadossås

 

Dessert:

Vanilj och vitchoklad pannacotta med björnbärskompott

och mandelflarn 

 

 

 

Fläder och limesorbet på spegel av skogshallon

 

 

Från 400-595:-/p

 

 

Tilltugg och vickning finns även.

 

Tex till champagnen eller fördrinken

chevreost biscottie

Ädelostsnitt

Skinksnitt

 

Eller till vickningen

svensk frestelse med ädelost och kyckling

Klassisk Jansson

Grillad eller kokt korv med klassiska tillbehör

 

 

Priser

 

Startavgift

I startavgiften ingår konsultation mail och telefonkontakt, provmatlagning, provdukning mm.

 

Om ni känner att ni vill ha ett samarbete med oss, så vänligen betalas en startavgiften på 2000:-

 

Dricksglas 3 kr/st

Vinglas 5 kr/st

Kaffekopp med fat, gräddsnäcka, sockerskål och sked kr/st

Bestickset och tallrikar 3- rätter 30 kr/set

Vitduk och tygservett 25 kr/pp

Vitduk och dunilin servett 15 kr/pp

Stolar inkl. frakt 25 kr/st

Startavgift 2000 kr

Personal kostnad 350 kr/h

Möjlighet till uppdukning finns